Sopimusehdot

Hinnoittelu ja peruutukset

 1. Asiakas on tietoinen kulloinkin voimassa olevista laskutushinnoista ja hyväksyy nämä.
 2. Asiakas on velvollinen huolehtimaan peruutuksista ajoissa soittamalla tai sähköpostilla. Peruutus on tehtävä heti, kun on tiedossa, ettei sovittu aika käy. Jos peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen tapaamisajankohtaa, laskutetaan tämä harkinnan mukaan.
 3. Peruuttamattomat käynnit asiakas sitoutuu maksamaan hinnaston mukaisesti.
 4. Kurssille tai Ryhmään hyväksymisen jälkeen tehdyt peruutukset. Ennakkoon maksetuista osallistumismaksuista pidätetään hinnastonmukainen maksu. Jos kurssi on jo alkanut, osallistumismaksua ei palauteta.
 5. Järjestäjän peruessa kurssin, palautetaan osallistumismaksut täysmittaisena.
 6. Järjestäjällä on oikeus siirtää kurssia esim vesisateen tai pakkasen vuoksi. Peruutuksesta ilmoitetaan txt viestillä viim tunti ennen kurssikerran alkua.

Vakuutukset ja vastuu

 1. Asiakkaan koiran olisi hyvä olla vakuutettu(Ei Pakollinen), sillä Asiakas on itse vastuussa koiransa aiheuttamista vahingoista käytettäessä asiakkaan hihnaa ja pantaa jne. Myös silloin, kun koira on kouluttajan taluttamana. Kun käytetään kouluttajan välineitä, kuten hihnaa ja pantaa, vastuu siirtyy kouluttajalle ja tämän yritykselle, vaikka koira olisi omistajan käsissä vahinkohetkellä.
 2. Koiran purressa koulutustilanteessa, mahdolliset lääkäri- ja hoitokulut korvataan koiran vakuutuksesta. Jollei koiralla ole, on omistaja korvausvelvollinen. Omistaja ei ole korvausvelvollinen, jos koiralla käytetään kouluttajan työvälineitä, esimerkiksi hihnaa tai pantaa.

Koiran terveys

 1. Asiakas on velvollinen ennen kouluttajan tilaamista tarkistuttamaan koiransa terveyden eläinlääkärissä, varsinkin jos käytös on muuttunut lyhyessä ajassa.
 2. Asiakas on velvollinen kertomaan kouluttajalle koiransa terveydentilan ja mahdolliset sairaudet sekä koiran toimintaa haittaavat tekijät.
 3. Asiakas huolehtii, että koiran rokotukset ovat kunnossa ja kipeää koiraa ei tuoda ryhmätapahtumiin. Kotikäyntiä varten asiakkaan on hyvä keskustella koiran tilasta kouluttajan kanssa, että estääkö sairaus kotikäynnin.